Veel nieuws omtrent West-Fries Open 2020 - Website
logo TACC - kopie

West-Fries Open 2020 naar andere datum, wijzigt naam en breid paradarts en specials uit.

Ondanks het mooie weer zit de organisatie niet stil. Aan veel kanten wordt er al hard gewerkt en is er al veel bereikt.

 

Het West-Fries Open ondergaat veel veranderingen in positieve vorm.

Zo zal de naam nu veranderen in West-Fries Open Naar West-Fries International Darts.

Tacc talen heeft wederom het sponsorcontract verlengt. Mede met veel hand en spandiensten.

De status definitief toegekend naar A voor beide dagen bij zowel heren als dames single, paradarts zal worden uitgebreid en het grootste nieuws wat wij nu kunnen brengen is dat de datum is gewijzigd.

Datum

De datum voor de 5de West-Fries Open zal 6, 7 en 8 maart 2020 worden. Een verstandig besluit aldus voorzitter Cor Smit. Het programma blijft zoals het is we gaan alleen een paar weken naar voren.

A-Status

De status voor de single onderdelen is ook definitief toegekend en er zal dus voor alle senioren single onderdelen een A-status gelden. Dit is sneller geregeld als afgelopen jaar wat ons de tijd geeft die we nodig hebben om alles goed te kunnen organiseren en het er wederom een feest van te maken. Mede door de NDB is dit nu al definitief bekend.

TACC Talen ook voor 2de jaar sponsor

Tacc Talen heeft ook het contract voor 2020 verlengt en zal ook in 2020 diverse hand en spandiensten regelen. De sponsor van het podium zal ook in 2020 veel ondersteuning bieden. `het is een mooie professionele organisatie, net als Tacc talen, daar passen wij goed bij` aldus Tacc talen.

Paradarts

De organisatie heeft, ook vanwege de goede opkomst bij de paradarts in 2019. Voor 2020 deze uitgebreid naar een Open en Masters. 2 toernooien voor de paradarts is wel op zijn plaats meent Cor Smit. Nu zal er op 7 en 8 maart 2020 een single toernooi zijn. Niet alleen voor de paradarts maar ook voor de specials is dit doorgevoerd.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands