Programma gewijzigd voor Live op NHSport. - Website

Programma gewijzigd voor Live op NHSport.

Het West-Fries Int. Darts zal de komende 5de editie naast de livestream welke wederom zal worden verzorgd door 1op1 ook live te zien zijn NHSport. Dit houdt in dat het programma een kleine aanpassing zal krijgen. Zaterdag zal er een verslag worden gemaakt en zondag zal de gehele middag live worden uitgezonden.

De wijziging is een kleine, aldus de voorzitter. We zullen meer wedstrijden op het podium spelen. Zaterdag en zondag. Buiten de random wedstrijden zoals afgelopen jaar zal ook op zaterdag alle halve finales worden gespeeld met walk on, caller. De finale van zaterdag zal alleen zondag worden gespeeld. dit houdt in dat er op de zaterdag dus tot de finales zal worden gespeeld.

We starten echter wel later zodat de spelers meer rust hebben. Start zaterdag zal pas rond 13.00 uur zijn voor de senioren. we kunnen zo de Open alle ruimte geven en er voor zorgen dat we zoveel als mogelijk op het geweldige podium spelen. Zondag zullen we wel rond 10.00 uur starten zodat we middags een heus podium programma hebben. Nieuw ook is dat we achter de schermen speciale ruimte zullen hebben waar alle finalisten zich rustig kunnen voorbereiden.

 

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands