Wit Mobiliteit en langer Thuis Wonen Nieuwe hoofdsponsor Paradarts - Website

Wit Mobiliteit & langer Thuis Wonen Nieuwe hoofdsponsor Paradarts

De organisatie van West-Fries Open Darts 2020 heeft met Wit Mobiliteit en Langer Thuis Wonen een 3 jarige overeenkomst afgesloten. Na de kennismaking tijdens de editie van afgelopen maart is deze nu vastgelegd voor de komende 3 jaar. Een mooie aansluiting op onze markt, aldus eigenaar Michel Wit. Op deze manier komen we in een geheel nieuwe snel groeiende markt.

Was het eerste contact voor de editie van 2019 kort voor aanvang van het evenement er was toch meteen de bekende `klik` . Organisator Cor Smit en eigenaar Michel Wit voelde direct dat hier een langere samenwerking zou ontstaan. Na afloop van het evenement zijn beiden om tafel gegaan en is deze overeenkomst zeer snel rond gemaakt. We zijn er snel uitgekomen omdat wij als organisatie direct aanvoelde wat er het beste zou passen bij Wit, aldus Cor Smit. We passen onze pakketten altijd zoveel mogelijk bij de bedrijven aan. Op deze manier heeft de sponsor er ook de meeste baat bij. Ook dit was erg prettig bij Wit, eigenaar Michel kon precies aangeven wat ze wilde en wij konden daar een passend pakket bij samenstellen.

Wit Mobiliteit en Langer Thuis Wonen, gevestigd aan Kerkstraat 9 in Hoorn, is de specialist in scootmobielen en aanpassingen in woningen. Door deze service zorgt Wit ervoor dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Van traplift tot verhoogde toilet alles is mogelijk.

We zijn groeiende in deze markt en merken dat hier veel vraag naar is. Onze service loopt verder dan de voordeur, wij komen bij de mensen thuis en ook de reparaties kunnen we soms thuis verhelpen. Voor grotere reparaties hebben wij in Hoorn een eigen werkplaats. We brengen desnoods de scootmobiel weer bij U thuis, aldus Michel Wit.

Het West-Fries Open 2020 zal wederom worden gehouden in Sportcentrum Hoorn en nu op 20 21 en 22 maart 2020. Achter de schermen wordt al druk gewerkt, ook aan de website. Deze wordt geheel door webcrafters aangepast naar de wensen van de Stichting West-Fries Darts. `En dat is nodig gezien de groei` meldt Cor Smit.

Heeft U als bedrijf interesse in wat dit grootste evenement in Noord Holland op dartsgebied  kan bieden,  mail dan naar info@wfopendarts.nl

 

en_GBEnglish (UK)
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK)